Fotografie en Genealogie
❗Lees ook de informatie pagina.
© Hans en Betty Sollie

☘ Genealogie

Op dit deel van de site vindt u twee links naar de genealogische gegevens betreffende de families Kivit, de Veer, Smulders en Sollie.

☘ Familie de Veer:
De familie de Veer is voornamelijk afkomstig uit Nuland, Geffen en Lith en vangt aan met Gerrit Crijnen, geboren in 1683 en gehuwd met Joosje Willems.

☘ Familie Kivit:
De naam van de familie Kivit wordt op verschillende manieren geschreven. De naam komt o.a. voor als Kivit, Kivits, Kieviet en Kiwit.
De familie Kivit heeft hoofdzakelijk in Ammerzoden gewoond en vangt aan met Gijsbertus Aert Meuis Kiviets (overleden na 1722) die in 1701 met Sibilla Jacobs huwt.

☘ Familie Smulders:
De familie Smulders is hoofdzakelijk uit Berlicum afkomstig en vangt aan met Anthonius Jan Smulders, geboren rond 1535 en gehuwd met Jenneke Rutten. De familie was hoofdzakelijk in de agrarische sector werkzaam.

Genealogie Familie Kivit, de Veer en Smulders. . .


☘ Familie Sollie:
De familie Sollie kent een grote variatie in het schrijven van de achternaam. Izaak Sollie. geboren 1 maart 1898, kwam begin 19e eeuw vanuit Leiden in Kampen terecht en was de stamvader van alle Kampenaren met de naam Sollie. Velen van hen waren in de sigarenindustrie werkzaam.

Genealogie Familie Sollie. . .☛ U kunt ook gebruik maken van de onderstaande links.
Door te klikken op één van deze links verlaat u de huidige site en opent u de genealogie site, zonder het linker menu, in het huidige tabblad.
Op met name de wat kleinere monitoren heeft u in de breedte nu meer ruimte ter beschikking.

(Met ctrl of cmd klik opent u de genealogie site in een nieuw tabblad.)

Familes Kivit, de Veer en Smulders . . .

Familie Sollie . . .